Evo čime trebate čistiti staklo. Kako ovo ranije nismo znali? U našim člancima smo često donosili savjete ta lakše čišćenje. Sada vam donosimo neobičan trik koji će učiniti da staklo blista.

Nikada vam ne bi palo na pamet šta možete da iskoristite za čišćenje stakla.  Riječ je o čaju, vjerovali ili ne. Potrebno je da skuhate čaj i ostavite da se ohladi. Nakon što se ohladi, naspite u špric bocu ili jednostavno pokvasite krpu tim.

Potom počnite čistiti staklo. Vidjet ćete kako će stakla blistati. Jedna korisnica društvenih mreža je podijelila svoj trik sa drugima. Ostali su probali i bili oduševljeni. Iako vam je možda čudn0 zvučalo to da vam čaj može pomoći u čišćenju, možete probati.

Korisnici  su koristili  zeleni čaj za to i  bili su  oduševljeni.  Kažu da se površine blistaju i da je čišćenje stakla bilo lakše nego ikada. Bez tragova koji ostaju.

Postoje tako neki čudni trikovi koji nas ostave u čudu, ali se ispostavi da su ipak efikasni. Baš kao što je i ovaj trik. Nekada vam  može poslužiti i ono što imate u kuhinji, za ovako određene trikove.